Apple store Tilburg

iPhone kapot? Ga naar onze Apple store in Tilburg

Vertoont uw iPhone mankementen, heeft u uw toestel laten vallen en heeft u nu een flinke barst in het beeldscherm of werkt uw MacBook niet naar behoren en wilt u dit graag zo deskundig mogelijk laten repareren? Kom dan naar Mini Max, uw Apple store in Tilburg! Apple is een duur merk en het zou zonde zijn als u niet meer volop gebruik kunt maken van uw iPhone, iPad of MacBook omdat deze niet optimaal werkt. Wij hebben gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring waarmee wij ervoor zorgen dat iedere reparatie geslaagd is. Dus heeft u een kapot Appleproduct? Wij kijken er naar en bieden u de laagste prijzen!

Mini Max Telecom, de Apple Store van Tilburg

Bij Mini Max kunt u sinds 2006 terecht voor het repareren van apparaten zoals telefoons, tablets en laptops. Wij zijn de Apple Store van Tilburg en hebben in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan voor een vakkundige reparatie van Appleproducten. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer genieten van uw apparaat, daarom staan wij bekend om onze snelle service. Zo kunnen wij binnen 20 minuten een reparatie aan uw telefoon uitvoeren. Wij maken daarbij exclusief gebruik van gereedschap en tools van de beste kwaliteit en professionele apparatuur.

Naast de reparatie van uw apparaat, kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van laptops, tablets, computers, computerspellen, muziekboxen en nog veel meer. Ook verkopen wij diverse benodigdheden en accessoires voor uw telefoon. Denk hierbij aan opladers, oordopjes, hoesjes, kabels, beschermingsglas etc. In onze webshop kunt u ons aanbod van telefoonhoesjes bekijken en bestellen.

Voordelen van een reparatie bij Mini Max Telecom

Een belangrijk voordeel is dat u volledige garantie heeft op uw apparaat tijdens de reparatie. Bij eventuele schade tijdens het reparatieproces ontvangt u een vergoeding van ons. Als Apple Store in Tilburg leveren wij de beste kwaliteit en gaan voor:

 • Snelle reparatieservice (binnen 20 minuten);
 • Niet tevreden, geld terug bij reparaties;
 • Standaard 6 maanden garantie;
 • De laagste prijzen in Tilburg;
 • Geen onderzoekskosten (wel bij iPhones en telefoons met waterschade).

Meer weten over reparaties bij de Apple Store in Tilburg?

Wilt u het scherm van uw iPhone laten repareren of wilt u laten onderzoeken waarom het oplaadpunt van uw tablet niet goed functioneert? Voor al deze zaken en meer kunt u bij Mini Max terecht. Als Apple Store in Tilburg werken wij met betrouwbare apparatuur en is uw Apple apparaat bij ons in veilige handen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op, bel ons op 0135 449 440 of kom langs in onze winkel!

Contact opnemen
 • reparatie

  reparatie
  binnen 20 minuten

 • niet goed

  niet goed
  dan krijgt u uw geld terug

 • garantie

  garantie
  12 maanden op reparatie

 • koffie

  koffie
  terwijl u wacht