GSM reparatie in Tilburg nodig?

Is uw telefoon kapot en bent u daarom op zoek naar GSM reparatie in Tilburg of omgeving? Dan kan Mini Max Telecom u verder helpen. Wij zijn een telecombedrijf uit Tilburg waar u terecht bij kunt voor GSM reparatie in Tilburg, alsmede de reparatie van uw laptop, tablet of computer. Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren van smartphones en andere apparaten en voor een succesvolle GSM reparatie in Tilburg kunt u dus gegarandeerd bij ons terecht.

Mini Max Telecom gaat mee met de tijd en is dus altijd up-to-date met de nieuwste apparaten. U kunt dus ook met de nieuwste versies terecht bij ons voor GSM reparatie te Tilburg. Heeft u behoefte aan GSM reparatie in Tilburg voor uw kapotte mobiele telefoon? Bel dan gelijk met Mini Max Telecom om een afspraak te maken!

Waarom Mini Max Telecom voor GSM reparatie in Tilburg?

Mini Max Telecom is een geautoriseerde service-center en dus zeer geschikt voor GSM reparatie in Tilburg. Wij kunnen smartphones van alle merken repareren en doen dit tegen de laagste tarieven. Wij gebruiken enkel originele onderdelen voor de GSM reparatie in Tilburg en maken gebruik van professioneel apparatuur en de beste tools en gereedschap. Als u kiest voor Mini Max Telecom voor GSM reparatie te Tilburg of omgeving geniet u van allerlei voordelen, waaronder:

 • Een zeer snelle reparatie: uw toestel is binnen 20 minuten door ons gerepareerd;
 • Koffie terwijl u wacht!
 • Is de reparatie niet goed? Dan krijgt u uw geld gewoon terug;
 • Maar liefst 6 maanden garantie!
 • De laagste tarieven van Tilburg;
 • Geen onderzoekskosten, m.u.v. iPhones en toestellen met waterschade.

Over Mini Max Telecom

Mini Max Telecom doet sinds december 2006 aan GSM reparatie in Tilburg en andere werkzaamheden op het gebied van GSM’s. Naast de reparatie van smartphones kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop en reparatie van laptops, tablets, computers, maar ook muziekboxen en Playstations en dergelijke. Ook kunnen wij software updates uitvoeren op diverse elektronische apparaten. Wij voeren de reparaties onder volledige garantie voor u uit, waardoor u van ons een vergoeding krijgt in het geval uw telefoon beschadigd raakt tijdens de reparatie-periode.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen online en bereikbaar kan zijn en daarom bieden we de beste GSM reparatie in Tilburg aan tegen de laagste prijzen.

Bel meteen voor een afspraak

Bent u op zoek naar een bedrijf voor GSM reparatie in Tilburg of omgeving? Bel dan gelijk met Mini Max Telecom voor een afspraak! U kunt ons bereiken op 0135 449 440 . Heeft u een vraag onze diensten? Neemt u ook daarvoor gerust eens contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Contact opnemen
 • reparatie

  reparatie
  binnen 20 minuten

 • niet goed

  niet goed
  dan krijgt u uw geld terug

 • garantie

  garantie
  12 maanden op reparatie

 • koffie

  koffie
  terwijl u wacht