GSM shop Tilburg

Gespecialiseerde GSM shop in Tilburg

Heeft u een GSM reparatie nodig of bent u op zoek naar nieuwe benodigdheden en accessoires voor uw telefoon? Dan bent u bij Mini Max Telecom aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerde GSM shop in Tilburg en bieden u alles aan wat u nodig heeft voor uw telefoon. Wij verkopen de producten van alle grote smartphonemerken en hebben een uitgebreid assortiment. Dus kom voor een telefoonreparatie of nieuwe gadgets en accessoires voor uw telefoon naar Mini Max Telecom!

Over Mini Max Telecom

Al sinds 2006 kunt u bij ons in Tilburg terecht voor telefoon reparaties en -toebehoren. Als gespecialiseerde GSM shop in Tilburg werkt Mini Max Telecom uitsluitend met de nieuwste en beste apparatuur. Nieuwe ontwikkelingen en technieken worden op de voet gevolgd en ook met het nieuwste smartphone model kunt u bij ons terecht voor een reparatie. Werkt uw telefoon prima en bent u juist geïnteresseerd in ons productaanbod? Kom dan gerust eens langs in onze winkel. Wij verkopen laptops, computers en computerspellen, muziekboxen, tablets en meer. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse telefoonbenodigdheden en -accessoires, zoals hoesjes, kabels, opladers, oordopjes en safety glass etc. Voor ons actuele aanbod en het bestellen van diverse telefoonhoesjes voor alle grote merken kunt u in onze webshop terecht.

De voordelen van een reparatie in onze GSM shop In Tilburg

Als u kiest voor een reparatie bij Mini Max Telecom kunt u erop vertrouwen dat u de beste service en kwaliteit voor de laagste prijs krijgt. Wij bieden u daarnaast snelle service en kunnen uw telefoon of tablet reparatie al binnen 20 minuten gereed hebben. Verder voeren wij onze reparaties altijd onder volledige garantie uit en ontvangt u van ons een vergoeding in het geval dat u apparaat toch beschadigd raakt. Daarnaast bieden wij u 6 maanden garantie op de reparatie van uw telefoon, tablet of laptop.

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd naar onze service en wilt u een reparatie door ons laten uitvoeren? Of bent u benieuwd naar ons aanbod in elektronica en bijbehorende accessoires? Kom langs in GSM shop in TIlburg of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn ook telefonisch te bereiken via 0135 449 440.

Contact opnemen
 • reparatie

  reparatie
  binnen 20 minuten

 • niet goed

  niet goed
  dan krijgt u uw geld terug

 • garantie

  garantie
  12 maanden op reparatie

 • koffie

  koffie
  terwijl u wacht