iPhone reparatie in Tilburg nodig?

Bent u in het bezit van een iPhone die het niet meer doet en bent u daarom zoekende naar een bedrijf voor iPhone reparatie in Tilburg of omgeving? Dan bent u bij Mini Max Telecom aan het juiste adres. Een iPhone is een populaire smartphone van het merk Apple. Wanneer u deze heeft laten vallen en er een barst in uw scherm is ontstaan, wilt u deze natuurlijk graag weer laten maken. Mini Max Telecom kan u dan helpen met een iPhone reparatie in Tilburg.

Wij zijn zeer ervaren met reparaties van smartphones en andere elektronische apparaten (zoals computers, tablets en laptops) en kunnen door middel van iPhone reparatie te Tilburg uw iPhone weer zo goed als nieuw maken. Ook zorgen we altijd dat we up-to-date zijn met de meest recente apparaten, zodat u ook de nieuwste iPhones bij ons kunt laten repareren. Wilt u Mini Max Telecom inschakelen voor iPhone reparatie te Tilburg? Neem dan meteen contact om voor een afspraak!

Waarom Mini Max Telecom voor iPhone reparatie in Tilburg?

Wanneer u kiest voor Mini Max Telecom voor uw iPhone reparatie te Tilburg, kiest u voor een geautoriseerde service-center. Wij zijn zeer bedreven in het repareren van alle iPhone toestellen en kunnen u iPhone reparatie in Tilburg aanbieden tegen scherpe prijzen. Voor het repareren maken we gebruik van originele onderdelen, professioneel apparatuur en tools en gereedschap van hoge kwaliteit. Verder geniet u ook van de volgende voordelen bij Mini Max Telecom:

 • Een zeer snelle reparatie: de reparatie duurt uiterlijk 20 minuten;
 • Koffie terwijl u wacht!
 • Niet goed, geld terug;
 • U krijgt 6 maanden garantie van ons!
 • De laagste tarieven van Tilburg.

Over Mini Max Telecom

Mini Max Telecom biedt al sinds eind 2006 iPhone reparatie in Tilburg aan. Ook verrichten wij reparaties van andere soorten smartphones, laptops, tablets en computers, maar ook muziekboxen en spelcomputers. Verder kunt u bij ons terecht voor het updaten van software van elektronische apparaten. Wij voeren de iPhone reparatie in Tilburg onder volledige garantie uit. Dat betekent dat, mocht uw telefoon beschadigd raken tijdens de reparatie-periode, u een vergoeding (de dagwaarde) ontvangt. Wij willen de beste service tegen de laagste prijzen leveren, zodat iedereen online en bereikbaar kan blijven.

Contact opnemen

Is uw iPhone kapot en heeft u daarom gezocht op iPhone reparatie in Tilburg? Mini Max Telecom repareert uw iPhone voor u. Bel ons op 0135 449 440 om een afspraak te maken, of neem contact op om verder te informeren over wat we voor u kunnen betekenen.

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen
 • reparatie

  reparatie
  binnen 20 minuten

 • niet goed

  niet goed
  dan krijgt u uw geld terug

 • garantie

  garantie
  12 maanden op reparatie

 • koffie

  koffie
  terwijl u wacht