Snelle iPhone scherm reparatie in Tilburg?

Heeft u uw iPhone laten vallen en is het scherm daardoor helaas kapot gegaan? Geen zorgen: wij kunnen het scherm zeker voor u repareren. Mini Max Telecom is gespecialiseerd op het gebied van reparaties van smartphones, waaronder ook iPhones. Een iPhone scherm reparatie in Tilburg? Mini Max Telecom staat voor u klaar. Ontzettend veel mensen hebben een iPhone. Het is en blijft een zeer geliefd toestel van het merk Apple.

Het komt dan ook vaak voor dat men bij ons komt met een kapotte iPhone. Hierdoor hebben we veel ervaring opgebouwd! Wij begrijpen maar al te goed dat u wilt dat uw scherm weer helemaal in orde is. Mini Max Telecom is te allen tijde op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, dus ook met de nieuwste toestellen kunt u bij ons komen. Dat geldt overigens niet alleen voor smartphones, maar ook voor computers, laptops, tablets, spelcomputers en meer.

De voordelen van Mini Max Telecom

Bij ons kunt u vertrouwen op een aantal voordelen. Zo voeren we regelmatig iPhone reparaties uit en weten we dus al te goed hoe we u verder moeten helpen. Onze werkzaamheden bieden we voor een scherpe prijs aan. U betaalt nooit te veel en krijgt altijd waar voor uw geld. Mini Max Telecom bezit over professioneel apparatuur, alle nodige onderdelen, handige tools en het beste gereedschap. Daarnaast staan ook de volgende voordelen altijd centraal:

 • De laagste tarieven in Tilburg;
 • Zeer snelle reparaties (binnen 20 minuten klaar);
 • Niet tevreden over de reparatie is geld terug;
 • Altijd 6 maanden garantie;
 • Geen onderzoekskosten (m.u.v. iPhones en toestellen met waterschade).

Over ons: Mini Max Telecom

Een iPhone scherm reparatie in Tilburg? Daarvoor kunt u al sinds 2006 bij ons terecht. Daarnaast zijn we ook bekend met vele andere merken en ander apparatuur. Een laptop, computer of tablet repareren is voor ons geen enkel probleem.

Zelfs met een kapotte spelcomputer kunt u bij ons terecht. Doordat we de iPhone reparatie in Tilburg onder volledige garantie uitvoeren, zullen wij u altijd een vergoeding geven als uw telefoon bijvoorbeeld beschadigd raakt tijdens de reparatie.

Neem contact met ons op voor een iPhone scherm reparatie in Tilburg

Voor een iPhone scherm reparatie in Tilburg moet u dus zeker bij Mini Max Telecom wezen. Indien u een afspraak wilt maken, kunt u gerust even contact met ons opnemen. Ook kunt u bij ons terecht voor telefoonhoesjes, kabels, batterijen, opladers en meer. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0135 449 440.

Contact opnemen
 • reparatie

  reparatie
  binnen 20 minuten

 • niet goed

  niet goed
  dan krijgt u uw geld terug

 • garantie

  garantie
  12 maanden op reparatie

 • koffie

  koffie
  terwijl u wacht