Laptop reparatie in Tilburg nodig?

Moet u laptop gerepareerd en bent u om die reden op zoek naar laptop reparatie in Tilburg? Maak dan kennis met Mini Max Telecom, een telecombedrijf dat gevestigd is in Tilburg. Wij kunnen u helpen door middel van laptop reparatie in Tilburg. Ook repareren wij smartphones, tablets en computers. Dat doen we al voor een lange tijd, waardoor we inmiddels veel ervaring hebben met het repareren van elektronische apparaten. Wij zijn dus uitstekend geschikt voor laptop reparatie in Tilburg.

Mini Max Telecom zorgt verder altijd dat we goed op de hoogte zijn van de meest recente modellen. Omdat we zo up-to-date zijn kunnen we dus elke laptop voor u repareren. Wilt u Mini Max Telecom inschakelen voor laptop reparatie in Tilburg? Dan kunt u direct bellen om een afspraak met ons te maken.

De voordelen van Mini Max Telecom

Mini Max Telecom levert de beste service wanneer u op zoek bent naar een bedrijf voor laptop reparatie in Tilburg. Wij garanderen namelijk een zeer snelle reparatie van uw laptop, we streven namelijk altijd naar een reparatie binnen 20 minuten. Daarbij maken we gebruik van originele onderdelen, professioneel apparatuur en gebruiken we de beste tools en gereedschap. Ondertussen kunt u rustig wachten met een heerlijk vers kopje koffie dat we voor u zetten.

Als de laptop reparatie te Tilburg eenmaal klaar is, ontvangt u ook nog eens 6 maanden garantie van ons. Blijkt de reparatie toch niet in orde te zijn? Dan krijgt u gewoon uw geld terug. Mini Max Telecom biedt laptop reparatie te Tilburg aan tegen de laagste prijzen die u in Tilburg zult vinden.

Over Mini Max Telecom

Mini Max Telecom voert al jaren laptop reparaties in Tilburg uit. In December 2006 zijn we begonnen met het repareren van allerlei soorten elektronische apparaten, waaronder laptops, computers, smartphones, tablets, muziekboxen en spelcomputers. Onze diensten gaan echter verder dan dat. Zo verkopen wij deze apparaten ook en kunt u tevens bij ons terecht voor het updaten van software op dergelijke apparaten.

Maak een afspraak voor laptop reparatie in Tilburg

Als u Mini Max Telecom wilt inschakelen voor laptop reparatie te Tilburg kunt u direct contact met ons opnemen. Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken op 0135 449 440 . Mocht u een vraag hebben over onze diensten, dan kunt u ook daarvoor gerust contact opnemen. We komen graag met u in contact om u verder te informeren.

Contact opnemen
 • reparatie

  reparatie
  binnen 20 minuten

 • niet goed

  niet goed
  dan krijgt u uw geld terug

 • garantie

  garantie
  12 maanden op reparatie

 • koffie

  koffie
  terwijl u wacht