Samsung reparatie Tilburg

Samsung reparatie in Tilburg nodig?

Is uw Samsung telefoon kapot? En zoekt u daarom een bedrijf voor een Samsung reparatie in Tilburg? Dan bent u bij Mini Max Telecom aan het juiste adres! Mini Max Telecom is een telecombedrijf gevestigd in Tilburg en bij ons kunt u terecht voor een reparatie aan uw Samsung telefoon. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een reparatie aan uw laptop, tablet of computer. Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van het repareren van smartphones en andere apparaten, kunnen wij u goed helpen! Voor een succesvolle Samsung reparatie in Tilburg, bent u dus gegarandeerd bij Mini Max Telecom op de goede plek. Wilt u uw Samsung telefoon laten repareren? Bel dan gelijk met Mini Max Telecom om een afspraak te maken!

Over Mini Max Telecom

Mini Max Telecom is een geautoriseerde service-center en we gaan altijd mee met de tijd. Wij zijn up-to-date met de nieuwste apparaten en modellen en daarom kunnen wij u zeker helpen wanneer u op zoek bent naar een Samsung reparatie in Tilburg. Ook voor de allernieuwste versies kunt u dus bij Mini Max Telecom terecht. Wij kunnen alle merken smartphones repareren en wij voeren de reparaties altijd tegen de laagste tarieven uit. Bij onze reparaties maken wij enkel gebruik van originele onderdelen voor de Samsung reparatie in Tilburg. Bij Mini Max Telecom kunt u altijd rekenen op:

 • Een zeer snelle reparatie: uw toestel is binnen 20 minuten door ons gerepareerd;
 • Lekkere koffie terwijl u wacht;
 • Is de reparatie niet goed? Dan krijgt u uw geld gewoon terug;
 • Alle reparaties hebben 6 maanden garantie;
 • Gegarandeerd de laagste tarieven van Tilburg;
 • En geen onderzoekskosten, m.u.v. iPhones en toestellen met waterschade!

Al sinds 2006 voert Mini Max Telecom Samsung reparaties uit in Tilburg en omgeving. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw Samsung telefoon moeten repareren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop en reparaties van laptops, tablets, computers, maar ook van muziekboxen en Playstations en dergelijke. Ook kunnen wij software updates uitvoeren.

Bel direct voor een afspraak!

Op zoek naar een bedrijf voor een Samsung reparatie in Tilburg? Neem dan gerust contact op met Mini Max Telecom om een afspraak te maken. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0135 449 440. Ook voor andere vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Contact opnemen
 • reparatie

  reparatie
  binnen 20 minuten

 • niet goed

  niet goed
  dan krijgt u uw geld terug

 • garantie

  garantie
  12 maanden op reparatie

 • koffie

  koffie
  terwijl u wacht