Scherm reparatie in Tilburg nodig?

Mini Max Telecom verzorgt uw scherm reparatie in Tilburg

Heeft u een barst in uw scherm of is deze om een andere reden kapot? Bent u daarom op zoek naar scherm reparatie in Tilburg of omgeving? Maak kennis met Mini Max Telecom, een telecombedrijf dat gevestigd is in Tilburg. Wij zijn gespecialiseerd in de scherm reparatie in Tilburg van smartphones, tablets en laptops. Omdat we over veel ervaring beschikken weten we precies hoe we het scherm van uw toestel of apparaat op vakkundige en professionele wijze kunnen repareren. Voor scherm reparatie in Tilburg bent u bij ons dus aan het juiste adres. Omdat we altijd up-to-date blijven met technologische ontwikkelingen kunt u met ieder apparaat of toestel bij ons terecht. Een afspraak maken voor scherm reparatie in Tilburg bij Mini Max Telecom? Neem gelijk contact op!

Waarom Mini Max Telecom voor scherm reparatie in Tilburg?

Als geautoriseerd service-center is Mini Max Telecom bij uitstek geschikt voor scherm reparatie te Tilburg. Wij repareren schermen van alle merken smartphones, maar ook van laptops en tablets. Dit doen wij tegen de scherpste prijzen. We maken alleen gebruik van originele onderdelen en hebben professioneel apparatuur, alsmede hoogwaardige tools en gereedschap tot onze beschikking. Mini Max Telecom inschakelen voor scherm reparatie in Tilburg betekent genieten van de volgende voordelen:

 • Snelle reparatie: uw scherm is binnen 20 minuten gerepareerd;
 • Koffie terwijl u wacht!
 • De reparatie niet goed uitgevoerd? Dan krijgt u uw geld terug!;
 • Maar liefst 6 maanden garantie op de reparatiewerkzaamheden!
 • De laagste tarieven van Tilburg;
 • Geen onderzoekskosten, m.u.v. iPhones en toestellen met waterschade.

Over ons

Mini Max Telecom is een bedrijf uit Tilburg dat sinds december 2006 scherm reparatie in Tilburg verzorgt, alsmede andere reparatie werkzaamheden voor laptops, smartphones, computers, tablets, maar ook muziekboxen en spelcomputers. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor software updates. De scherm reparatie in Tilburg wordt onder volledige garantie uitgevoerd. Dat betekent dat we u van een vergoeding voorzien wanneer uw apparaat of toestel beschadigd raakt tijdens de reparatiewerkzaamheden. Wij willen de scherm reparatie voor iedereen toegankelijk maken en hanteren daarom lage prijzen voor onze werkzaamheden.

Maak gelijk een afspraak met ons!

Wilt u Mini Max Telecom inschakelen voor scherp reparatie in Tilburg? Maak dan gelijk een afspraak met ons door even contact op te nemen! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0135 449 440. Ook bij vragen of opmerkingen helpen we u graag verder.

Contact opnemen
 • reparatie

  reparatie
  binnen 20 minuten

 • niet goed

  niet goed
  dan krijgt u uw geld terug

 • garantie

  garantie
  12 maanden op reparatie

 • koffie

  koffie
  terwijl u wacht