Smartphone reparatie in Tilburg nodig?

Heeft u een barst in het scherm van uw smartphone en bent u daarom op zoek naar smartphone reparatie in Tilburg? Of werkt uw telefoon om een andere reden niet meer? Wat de oorzaak van het defect ook is, voor smartphone reparatie in Tilburg gaat u naar Mini Max Telecom. Al vele jaren repareren wij mobiele telefoons en andere elektronische apparaten (zoals laptops of computers).

Met de ervaring die we hebben opgedaan kunnen we elk probleem met uw smartphone verhelpen, waardoor u voor smartphone reparatie in Tilburg dus zeker bij ons aan het juiste adres bent. Omdat Mini Max Telecom er altijd naar streeft bij de tijd te blijven kunnen wij ook de nieuwste modellen voor u repareren. Ook met de nieuwste iPhone of Samsung kunt u dus bij ons aankloppen voor smartphone reparatie te Tilburg. Belt u dus meteen om een afspraak met ons te maken!

Waarom Mini Max Telecom voor smartphone reparatie in Tilburg?

Als geautoriseerde service-center is Mini Max Telecom het aangewezen bedrijf voor smartphone reparatie in Tilburg en omgeving. U kunt met elk merk smartphone bij ons terecht voor smartphone reparatie te Tilburg, waarbij we u de laagste prijzen van Tilburg garanderen. Voor het repareren maken we enkel gebruik van originele onderdelen. Verder hebben we professioneel apparatuur en de beste tools en gereedschap tot onze beschikking voor een succesvolle reparatie. Kiest u voor Mini Max Telecom, dan geniet u verder ook van de volgende voordelen:

 • Uw smartphone reparatie te Tilburg is binnen 20 klaar;
 • U kunt wachten met een heerlijk kopje koffie van ons
 • Niet goed? Geld terug!
 • Maar liefst 6 maanden garantie!
 • De laagste tarieven van Tilburg;
 • Geen onderzoekskosten, m.u.v. iPhones en toestellen met waterschade.

Over ons

Mini Max Telecom is een bedrijf dat smartphones, computers, laptops, tablets, muziekboxen, spelcomputers en andere elektronische apparaten repareert en verkoopt. Ook doen wij software updates voor onze klanten. In december 2006 zijn we begonnen met smartphone reparatie in Tilburg en andere werkzaamheden. Sindsdien zijn we hard gegroeid als bedrijf.

Als u ons uw smartphone reparatie in Tilburg laat doen, voeren wij de reparatie onder volledige garantie uit. Daardoor ontvangt u een vergoeding (de dagwaarde van het toestel) mocht deze tijdens de reparatie-periode beschadigd raken.

Neem gelijk contact op

Wilt u een afspraak maken met Mini Max Telecom voor smartphone reparatie te Tilburg? Belt u dan naar 0135 449 440 om deze afspraak in te plannen. Stelt u ook gerust uw vraag als u meer over onze diensten wilt weten, wij informeren u graag verder.

Contact opnemen
 • reparatie

  reparatie
  binnen 20 minuten

 • niet goed

  niet goed
  dan krijgt u uw geld terug

 • garantie

  garantie
  12 maanden op reparatie

 • koffie

  koffie
  terwijl u wacht