Tablet reparatie in Tilburg nodig?

Werkt uw tablet niet meer naar behoren en zoekt u daarom een bedrijf voor tablet reparatie in Tilburg? Wanneer het scherm van uw tablet kapot is, uw tablet waterschade heeft of uw tablets anderszins niet meer werkt is dat natuurlijk erg vervelend. Gelukkig staat Mini Max Telecom voor u klaar.

Wij zijn een bedrijf met veel ervaring op het gebied van tablet reparatie in Tilburg. Ook repareren wij andere elektronische apparaten, zoals computers, smartphones en laptops. Daarom kunnen we met zekerheid zeggen dat u voor tablet reparatie in Tilburg bij ons aan het goede adres bent. Omdat het hard gaat met de ontwikkeling van tablets en dergelijke elektronische apparaten zorgt Mini Max Telecom dat het altijd up-to-date is met de recentste modellen. Ook voor tablet reparatie in Tilburg van de allernieuwste iPad of Galaxy Tab kunt u dus bij ons terecht. Neemt u dus gerust eens contact met ons op om een afspraak te maken voor tablet reparatie te Tilburg!

De voordelen van Mini Max Telecom

Kiezen voor Mini Max Telecom betekent kiezen voor de beste service tegen de laagste prijzen. Doorgaans kunnen wij uw tablet reparatie te Tilburg namelijk binnen 20 minuten al gereed hebben. Ondertussen kunt u even heerlijk zitten met een kopje koffie dat we vers voor u hebben gezet. Voor de tablet reparatie te Tilburg hebben we originele onderdelen tot onze beschikking en maken we gebruik van professioneel apparatuur, tools en gereedschap. Omdat we de reparatie onder volledige garantie uitvoeren ontvangt u een vergoeding mocht deze toch tijdens de reparatie-periode beschadigd raken. U ontvangt dan de dagwaarde van het toestel. Zo willen we u kwaliteit garanderen. Die kwaliteit willen we u ook verzekeren door u 6 maanden garantie op de tablet reparatie in Tilburg aan te bieden.

Werkt uw tablet achteraf toch niet naar behoren? Dan krijgt u gewoon uw geld terug!

Over ons telecombedrijf

Mini Max Telecom is in december 2006 begonnen met tablet reparaties in Tilburg en de reparatie en verkoop van verscheidene andere elektronische apparaten, zoals smartphones, computers, laptops, muziekboxen en spelcomputers. Ook kunnen we software updates voor u uitvoeren die dergelijke apparaten. Voor al uw vragen op het gebied van telecom kunt u bij ons terecht!

Ja, ik wil een afspraak maken voor tablet reparatie in Tilburg!

Als u een afspraak wilt maken voor tablet reparatie in Tilburg kunt u bellen naar 0135 449 440 . Neemt u ook gerust eens contact met ons op als u een vraag heeft. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Contact opnemen
 • reparatie

  reparatie
  binnen 20 minuten

 • niet goed

  niet goed
  dan krijgt u uw geld terug

 • garantie

  garantie
  12 maanden op reparatie

 • koffie

  koffie
  terwijl u wacht