Betaalbare telefoon reparatie in Tilburg laten uitvoeren?

Heeft u uw telefoon laten vallen en is daardoor het beeldscherm kapotgegaan? Dan is een telefoon reparatie in Tilburg wat u nodig heeft. Bij Mini Max Telecom kunt u terecht voor het laten repareren van uw telefoon. Wij helpen u verder wanneer bijvoorbeeld uw telefoon kapot is, maar kunnen ook reparaties van uw laptop, tablet of computer voor u uitvoeren. Met onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij ervoor zorgen dat een reparatie altijd geslaagd is.

Een telefoon reparatie in Tilburg? Kies ook voor Mini Max Telecom en ga voor zeker.

Mini Max Telecom

Sinds 2006 voeren wij diverse telefoon reparaties uit in Tilburg. Maar wij kunnen u ook van dienst zijn met nog veel meer werkzaamheden en producten. Wilt u bijvoorbeeld uw laptop laten repareren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast reparaties van apparaten, kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop van laptops, tablets, computers, muziekboxen, computerspellen en meer.

Kortom: wij helpen u met al uw vragen op het gebied van telecom. Bij Mini Max Telecom vindt u daarnaast ook allerlei benodigdheden en accessoires, zoals hoesjes, opladers, oordopjes, kabels, beschermglas en meer. De telefoonhoesjes zijn ook te bestellen via onze webshop.

Waarom kiezen voor een telefoon reparatie in Tilburg?

Bij ons profiteert u van vele voordelen. De reparaties voeren wij bijvoorbeeld onder volledige garantie voor u uit. Wanneer uw telefoon beschadigd raakt tijdens de reparatie-periode, krijgt u van ons een vergoeding. Daarnaast is Mini Max Telecom te allen tijde op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste apparatuur. Heeft u een nieuw model telefoon van een bepaald merk? Dat is voor ons geen enkel probleem. Daarnaast kunt u ook altijd rekenen op:

 • Zeer snelle reparaties (binnen 20 minuten klaar);
 • Niet tevreden over de reparatie = geld terug;
 • Altijd 6 maanden garantie;
 • De laagste tarieven in Tilburg;
 • Geen onderzoekskosten (m.u.v. iPhones en toestellen met waterschade).

Maak direct een afspraak bij ons!

Indien u op zoek bent naar een bedrijf voor uw telefoon reparatie in Tilburg, kunt u zeker bij Mini Max Telecom terecht. U kunt altijd even telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Dit kunt u doen door te bellen naar 0135 449 440. Vragen over onze diensten? Ook dan kunt u gerust even contact met ons opnemen of langskomen in de winkel in Tilburg.

Contact opnemen
 • reparatie

  reparatie
  binnen 20 minuten

 • niet goed

  niet goed
  dan krijgt u uw geld terug

 • garantie

  garantie
  12 maanden op reparatie

 • koffie

  koffie
  terwijl u wacht